Mekar Breast Firming Cream

$31.00

  • Breast Firming Cream yang lain dari yang lain!Hai Mommy! Murung ke tu? Breast tak elastik lagi macam dulu?MEKAR kan ada. Just apply macam video ni. You akan happy je nak guna tanpa givap coz senang sangat nak apply. The result, your breast makin anjal and you will get the pinky nipple. MEKAR is good choice for your breast.
  • MEKAR™ is a concentrated and powerful gel cream untuk merawat masalah breast yang sagging akibat selepas bersalin dan selepas breastfeeding.
  • Peuraria Mirifica dan Kigelia Africana yang terkandung dalam Mekar™ adalah sangat powerful herb for Breast Firming and to increase skin elasticity of your breast.

 

  • #mekarjtt
  • #breastfirmingcream

Pay only $10 today with instalments

Learn more>>

Category:
Report Abuse
Shopping Cart